5 nettsteder som Craigslist å kjøpe og selge brukte ting på nettet
Annonse
Craigslist er en interessant del av internettets arv. Siden ble grunnlagt for over 22 år siden som en e-postdistribusjonsliste, og har støttende nektet å endre sitt minimalistiske design og et brukervennlig postsystem. Craigslist er fortsatt et favoritt selger nettsted for å tilby brukte artikler lokalt og et varig nettsted for å legge ut rubrikkannonser gratis.
Andre nettsteder som Craigslist vil også selge ting på nettet. De fleste av disse alternativene til Craigslist har mislyktes før noen visste at de eksisterte. Fortsatt er det noen få som klarte å motstå nettets knekk og har holdt ut som et levedyktig valg for Craigslist.
La oss se på flere andre klassifiserte nettsteder der du kan selge gamle og nye ting på nettet med noen få klikk.
1. Oodle Marketplace
Oodle er både et nettsted som Craigslist og en anti-Craigslist på samme tid. Det grunnleggende konseptet med å legge ut rubrikkannonser på nettet er det samme, men det favner Facebook for å gi en mer personlig opplevelse og anbefalinger fra venner.
Den bruker den samme teknologien som styrker Facebook Marketplace Facebook Marketplace lar deg selge ditt gamle søppel gratis. Facebook Marketplace lar deg selge ditt gamle søppel gratis. Facebook har lansert Marketplace, som lar folk kjøpe og selge brukte ting oppført i nærheten. Som en bonus er Facebook Marketplace helt gratis å bruke. Les mer . Du trenger ikke å bruke Facebook for å legge ut, men du må koble profilen din til din ekte Facebook-profil.
Oodles fokus på sosiale nettverk gjør det litt mindre intuitivt for folk som ønsker å finne elementer i en bestemt kategori. Noen mennesker vil foretrekke dette designet, og andre vil synes det er frustrerende.
Det er mye aktivitet på Oodle. Du kan ikke bare selge tingene dine på nettet, men også bruke dem til å finne jobber i nærheten. Dette nettstedet ser ut til å gjøre en bedre jobb med å gi geografisk relevante resultater enn mange konkurrenter, og det er støtte for flere land foruten USA. Nettstedet opererer i Australia, Canada, India, Irland, New Zealand og Storbritannia.
2. Sell.com
Sell.com er ikke så gammelt som Craigslist, men ikke så mye som det startet i 1999. Det startet livet med kun å kjøpe og selge annonser. I dag dekker den andre typer rubrikkannonser som kjæledyr og dyr, jobber og tjenester.
Nettstedet kategoriserer heller ikke rubrikkannonser automatisk etter region, selv om det er muligheten til å oppgi postnummeret ditt. Du kan også bore ned til byen du ønsker, og deretter avgrense den med et avansert søk.
Vil du spare deg litt tid?
Logg deg på nettstedet og sett opp et varsel for å matche nye annonser til søkeordet ditt. Sell.com lar deg gjøre annonsene dine mer synlige på nettstedet ved å betale penger. Du finner eBay-lignende funksjoner som selgervurderinger og en handlekurv. Produktene er mer synlige takket være miniatyrbildene.
Vær oppmerksom på at det ikke er noen kostnad å bla gjennom, komme med tilbud eller kjøpe varer og tjenester på Sell.com. Men du må betale en liten avgift for å liste og selge varer og tjenester.
3. Geebo
Her er en annen internettveteran fra kjøp og salg bransjen. Geebo har aldri fått husstanden status for selskaper som Craigslist og eBay, men har forblitt relevant for alle som leter etter et alternativt klassifisert nettsted.
Som de fleste klassifiserte nettsteder er designen enkel, men som eBay Classifieds er den langt mer fargerik og moderne enn Craigslist. En annen likhet er dette nettstedets fokus på USA.
Geebo bruker tagline " safe community Classifieds " og hevder å ha en mer personlig atmosfære enn konkurransen. Nettstedets blogg bruker mye tid på å basere konkurransen om skisserende praksis, men ellers er nettstedet ikke noe tryggere enn noe annet klassifisert nettsted 10 eBay-svindel for å være klar over 10 eBay-svindel for å være klar over å bli svindlet suger, spesielt på eBay. Her er de vanligste eBay-svindlene du trenger å vite om, og hvordan du kan unngå dem. Les mer .
4. Facebook Marketplace
Det var et snev av Facebooks eget marked da vi snakket om Oodle. Det er allerede tusenvis av grupper på Facebook som har den samme ideen i hjertet, men Marketplace gjør det litt mer organisert. Tenk på det som et mer spesialisert hjørne der du kan gjøre et mer lokalisert søk etter ting du vil kjøpe og selge.
Knips et bilde og publiser det for å selge tingene dine. For å kjøpe ting skriver du nøkkelordene og filtrerer etter plassering, kategori og pris eller gjennom et kart.
Med den samfunnsdrevne markedsplassen kan du "kjenne" personen du har å gjøre med gjennom sin sosiale profil. Det er alltid en klok forsiktighet før du kjøper store billetter, selv om det også kan være en arnested for svindlere.
Sjekk oppføringene nøye og den offentlige profilen på Facebook bak. Velg bekreftede profiler på Marketplace. Du kan snakke med selgeren ved hjelp av Facebook Messenger for å forhandle frem en endelig pris og avslutte salget. Hvis du oppdager et rødt flagg, må du være forsiktig med detaljene du gir ut.
Marketplace er tilgjengelig i Facebook-appen og på stasjonære datamaskiner og nettbrett. Se etter butikkikonet nederst på appen på iOS eller øverst på appen på Android.
Last ned: Facebook for Android | iOS (gratis)
5. LetGo
LetGo følger malen til Facebook Marketplace og andre med sine store miniatyrbilder. Men det ser ut til å gjøre en bedre jobb enn Facebook med sine pinpoint-filtre. Det er en mobilapp først og nettsted sekund.
For eksempel er det mye lettere å klikke på et bilde og laste informasjonen med appene. Den bruker kunstig intelligens for å kategorisere produktet og tittelen på det. Dessuten er chat-plattformen i app et must når du vil snakke med kjøpere og selgere.
Letgo er gratis og krever ikke selgere et gebyr for å legge ut oppføringene sine. Du trenger ikke å gi en prosentandel av salget ditt heller. Letgo tilbyr kjøp i appen slik at du kan vise oppføringen din. Det er en valgfri funksjon du kan betale for å fremheve produktet ditt i mengden.
Last ned: LetGo for Android | iOS (gratis)
Loppemarkeder på nettet: Andre ærede omtaler
Craigslist er barebones. Flere alternativer har funnet et hjem i mobilapper fordi det er lettere å klikke, laste opp og liste opp tingene du vil selge på nettet. Så velg en som når det største publikummet eller har et blomstrende samfunn. Selv det å selge internasjonalt er ikke lenger vanskelig.
- Tilby
- Locanto
- Carousell
- Dine rubrikkannonser
- Wallapop
- Gumtree (Storbritannia)
- Adlandpro
- AdsGlobe
- Mercari
- Bookoo
Og hvis det er gamle leker du selger 9 tips for å tjene mest penger når du selger gamle leker 9 tips for å tjene mest penger når du selger gamle leker Gamle leker kan være verdt mye penger ... hvis du vet hvordan du skal selge dem . Disse tipsene hjelper deg med å få mest mulig ut av salget. Les mer, sjekk ut disse nyttige tipsene for å tjene mest mulig penger med dem.
Flere måter å dra nytte av Craigslist
Det er mange nettsteder som Craigslist, men disse ble plukket ut på grunn av deres sterke brukerfellesskap. Et klassifisert nettsted er ikke til stor nytte hvis ingen noen gang besøker det. I dag kan du velge fra sosiale shopping-apper og mange nisje-apper som bare inneholder en eller to kategorier.
Fortsett å søke etter gode kjøp på Craigslist 15 måter du kan bruke Craigslist for å tjene penger 15 måter du kan bruke Craigslist for å tjene penger Craigslist er et massivt nettsted med mange muligheter for å tjene penger. Her er 15 av dem, fra helt fornuftige til borderline gal. Les mer, men ikke hindre deg i å oppgi tingene dine på andre klassifiserte nettsteder.
Utforsk mer om: Kjøpstips, Craigslist, Online shopping, salg online.