Chromecast har mange toppspill du kan spille på TVen din med telefonen eller nettbrettet.  Her er de beste Chromecast-spillene som er tilgjengelige på Android og iPhone.

13 beste Chromecast-spill å spille med en telefon eller nettbrett

Annonse Hvis du eier en Chromecast, bruker du sannsynligvis den til å streame videoer Slik streamer du videoer fra VLC til Chromecast Slik streamer du videoer fra VLC til Chromecast Du kan nå streame videoer fra VLC til Chromecasten din. Noe VLC-brukere har bedt om i lang tid. I denne artikkelen forklarer vi hvordan du får det til å fungere ...

Annonse

Hvis du eier en Chromecast, bruker du sannsynligvis den til å streame videoer Slik streamer du videoer fra VLC til Chromecast Slik streamer du videoer fra VLC til Chromecast Du kan nå streame videoer fra VLC til Chromecasten din. Noe VLC-brukere har bedt om i lang tid. I denne artikkelen forklarer vi hvordan du får det til å fungere ... Les mer og filmer eller se bildene dine på storskjerm. Men du kan også spille spill på TV-en med telefonen eller nettbrettet.

Finn de spillene som støtter Google Chromecast De 7 beste mobilspillene du kan spille på en Google Chromecast De 7 beste mobilspillene du kan spille på en Google Chromecast Noen mobilspill fortjener å bli spilt på en TV. Her er de beste mobilspillene du kan spille på en Google Chromecast. Les mer, og er verdt tiden din er ikke så lett. Så vi har en liste over uformelle spill for deg som er morsomme, enkle å plukke opp og spille, og enkelt koble til Chromecasten din.

1. Tower Construction 3D

Hvor flink er du til å bygge et tårn? Finn ut i Tower Construction 3D . Når kranen beveger seg frem og tilbake, trykk på skjermen for å slippe et stykke av bygningen. Fortsett deretter å gjøre dette, stykke etter stykke, for å lage tårnet ditt. Trikset er at du må stille opp bygningsdelene godt, for hvis tårnet ditt faller over, taper du.

Antall spillere: Enkeltspiller | Opptil fem i flerspiller

Last ned: Tower Construction 3D for Android | iOS (gratis)

2. Brann-team

Fire Team Chromecast-spill

Fire Team er et pixelert arkadeeventyr som består av labyrintlignende miljøer, spøkelsesrike fiender og kraftige bomber. Du kan velge mellom fire spillmodus, inkludert overlevelse, dødkamp, ​​lag versus lag eller flaggfangst. Dette gir deg muligheten til å spille alene eller mot en verdig motstander. Enheten har enkle kontroller for å flytte, slippe en bombe eller gjøre en handling. Så hold øynene opp for handlingen og ha det gøy med Fire Team .

Fire Team tilbyr kjøp i appen for flere kart og for å fjerne annonsene.

Antall spillere: Enkeltspiller | Opptil seks i flerspiller

Last ned: Fire Team for Android | iOS (gratis)

3. Hjortjegeren

Hvis du liker jaktspill, er Deer Hunter en veldig bra for Chromecasten din. Du får jakte på steder rundt om i verden, spore opp storviltdyrene og mestre ferdighetene dine som en skarpskytter. Tilpass skytevåpnene dine med vedlegg du samler, som omfang og større magasiner. Bare sørg for at du er klar for at jakten skal begynne før du blir jaget.

Deer Hunter tilbyr kjøp i app for gullpakker og spillabonnement.

Antall spillere: Enkeltspiller

Last ned: Deer Hunter for Android | iOS (gratis)

4. Scrabble Blitz

Scrabble Blitz Chromecast-spill

Scrabble Blitz er ikke ditt vanlige Scrabble- spill. Denne utfordrer deg til å lage så mange ord du kan fra brevene du mottar. Du har en begrenset periode, kan dra nytte av bokstaver med doble eller tredoble poengsummer, og spille alene eller med vennene dine. Bare trykk på bokstaver i riktig rekkefølge for å lage ordene dine og sveip for å sende dem inn. Hvis du liker ordspill 11 gratis mobile enspillers ordspill Du kan ikke legge ned 11 gratis mobile enkeltspillers ordspill du ikke kan legge ned Leter du etter et unikt ordspill for mobilen din som du kan glede deg over alene? Her er de beste gratis ordspill som du ikke trenger å spille mot noen andre. Les mer, og overlist deretter deg selv eller en venn i Scrabble Blitz .

Antall spillere: Enkeltspiller | Opptil fire i flerspiller

Last ned: Scrabble Blitz for Android | iOS (gratis)

5. Risiko: Global dominans

Hvem vil ikke dominere verden? Risiko har eksistert i mange år som et fysisk brettspill De 11 beste klassiske brettspill-appene for telefonen De 11 beste klassiske brettspill-appene for telefonen Noen klassiske brettspill har gjort overgangen til mobil. Her er de beste klassiske brettspillappene du trenger å spille i dag. Les mer . Denne digitale versjonen med støtte for Chromecast er en fin måte å leke med mennesker over hele verden. I tillegg kan du velge et enkeltspelerspill, et med vennene dine, eller pass-and-play i samme rom. Risiko: Global Domination har fire vanskelighetsinnstillinger, flere kart med fantastisk grafikk, animerte avatarer og mye mer.

Risiko: Global Domination tilbyr kjøp i appen for temaer, spillpakker og premiummodus.

Antall spillere: Enkeltspiller | Opptil seks i flerspiller

Last ned: Risiko: Global dominans for Android | iOS (gratis)

6. Monopol her og nå

Monopol her og nå Chromecast-spill

Det klassiske Monopol- brettspillet er for mer enn én person. Men den digitale versjonen lar deg glede deg over samme type spill med en venn eller på egen hånd mot datamaskinen. Uansett, bare rull terningene, flytt symbolet rundt brettet og sjekk ut et kort fra Community Chest. Vær forsiktig så du ikke blir sendt i fengsel — direkte uten å gi deg Go eller samle inn $ 200.

Monopoly Here & Now tilbyr et kjøp i appen for å låse opp hele spillet.

Antall spillere: Enkeltspiller | Opptil fire i flerspiller

Last ned: Monopoly Here & Now for Android | iOS (gratis)

7. Angry Birds Go!

Sett deg inn i racerbilen, stropp sikkerhetsbeltet og ta turen til Piggy Island i Angry Birds Go! . Spillet har favorittkarakterene dine som Red and Chuck, eksklusive belønninger, både kampanje- og flerspillermodus, og turneringer i en fantastisk 3D-verden. Hvis du liker både Angry Birds og racingspill, er dette en flott en for Chromecasten din.

Angry Birds Go! tilbyr kjøp i appen for edelstener og kartartikler.

Antall spillere: Enkeltspiller | Opptil fire i flerspiller

Last ned: Angry Birds Go! for Android | iOS (gratis) [ikke lenger tilgjengelig]

8. Angry Birds Friends

Angry Birds Friends Chromecast-spill

Mens Angry Birds Friends er et spill som spilles med Facebook-vennene dine, er det ikke turn-based. Du spiller i turneringer som endres ukentlig, noen ganger daglig, og klatrer til topps på topplisten. Turneringene inkluderer seks nivåer som du kan spille når du har tid. Hvis du er en Angry Birds- fan, kan du ta en titt på Angry Birds Friends på Chromecasten din for å se på noen store skjermer.

Angry Birds Friends tilbyr kjøp i appen for mynter, bunter og spretterter.

Antall spillere: Flere spillerturneringer | En-mot-en utfordringer

Last ned: Angry Birds Friends for Android | iOS (gratis)

9. Motion Tennis

Tennis noen? Motion Tennis lar deg ikke bare spille virtuell tennis, men få en trening samtidig. Når du spretter spillet på Chromecasten din, bruker du smarttelefonen din som racketen for å svinge som en proff. Det er fire vanskelighetsgrader, en angrepsmodus for å utfordre andre spillere, og en omtrentlig kalorieteller for hver kamp.

Motion Tennis tilbyr kjøp i appen for varer i spillet.

Antall spillere: Enkeltspiller | En-mot-en utfordringer

Last ned: Motion Tennis for Android (gratis) | iOS ($ 4, 99) [Ikke lenger tilgjengelig]

10. FitFlap-bevegelse

Et annet morsomt spill som hjelper deg med å komme og holde deg i form er FitFlap Motion . I denne utfordringen bruker enheten din kameraet for å sette deg rett på skjermen. Klaff armene dine for å kontrollere karakteren 5 Mobile Games You Control in Crazy Ways 5 Mobile Games You Control in Crazy Ways Er du lei av de samme gamle mobilspillene? Disse fem unike titlene for Android og iOS lar deg spille med telefonens mikrofon, gyroskop og til og med ved å banke på baksiden av telefonen. Les mer, fly for å samle mynter og se opp for hindringer.

FitFlap Motion tilbyr kjøp i appen for mynter, øker og for å fjerne annonsene.

Antall spillere: Enkeltspiller

Last ned: FitFlap Motion for Android (gratis)

11. Alien Invaders Chromecast Game

Alien Invaders Chromecast-spill

Hvis retro er det du liker, ta turen til det ytre rom. Du spiller Alien Invaders akkurat som de klassiske Space Invaders . Flytt skipet ditt til venstre og høyre på skjermen mens du unngår kuler og skyter tilbake mot fiender. Det er ikke noe fancy med dette spillet; kontrollene er enkle og spillingen er enkel. Hvis du liker arkadesjangeren, er dette et godt alternativ.

Antall spillere: Enkeltspiller

Last ned: Alien Invaders for Android | iOS (gratis)

12. Scramblegram

Scramblegram Chromecast-spill

Hvor mange ord kan du lage på tre minutter fra syv bokstaver? Finn ut i Scramblegram . Dette enkle ordspillet utfordrer deg til å finne ord med tre, fire, fem og seks bokstaver så raskt du kan. Du kan se antall tilgjengelige ord for hvert bokstavbeløp på skjermen. Poeng for ordene du oppretter innen fristen, og prøv deretter å overgå din egen poengsum.

Antall spillere: Enkeltspiller

Last ned: Scramblegram for Android (gratis)

13. HangDroidCast

HangDroid Cast, spill for Chormecast

Vil du spille Hangman ? HangDroidCast er nettopp det. Du vil se emner for antall bokstaver du trenger i ordet. Trykk på bokstaver for å fylle ut feltene og gjette ordet. Du har et begrenset antall gjetninger, så hvis du går tom og ikke har gjettet ordet, er spillet over. Det er egentlig ikke mye mer enn det: en grunnleggende test av dine ferdighetsløsningsferdigheter.

HangDroidCast tilbyr et kjøp i appen for å fjerne annonsene.

Antall spillere: Enkeltspiller

Last ned: HangDroidCast for Android (gratis)

Bruker du Chromecasten din til spill?

Kanskje du foretrekker å holde Chromecast og mobilspill atskilt. Bu, hvis du liker muligheten til å kaste det spillet du spiller på TV-en for en større visning, hvorfor ikke? Hvis du nettopp har kjøpt Chromecast og trenger hjelp med å få den i gang, kan du sjekke Chromecast-installasjonsveiledningen.

Hvis du vil ha flere spillalternativer, kan du se på måter du kan streame videospill fra PC til TV 5 måter å streame videospill fra PC til TV 5 måter å streame videospill fra PC til TV Det er en håndfull måter å streame videospill på fra PC-en til TV-en din. I denne artikkelen tar vi en rask titt på dem alle. Les mer .

Bildekreditt: RasulovS / Depositphotos

Utforsk mer om: Chromecast, mobilspilling, flerspillerspill.