Ikke kast bort penger på en fysisk kalkulator når telefonen din kan gjøre det gratis!  Her er de beste gratis kalkulator-appene for Android.

De 9 beste gratis kalkulator-appene for Android

Annonse Matematikklærerne våre pleide å advare oss om at vi ikke ville ha en kalkulator overalt vi går. Men nå har vi smarttelefoner med oss ​​overalt hvor vi går, med tilgang til hundrevis av kalkulator-apper. Siden det er så mange alternativer, kan det være vanskelig å spikre den rette for dine behov. I dag skal

Annonse

Matematikklærerne våre pleide å advare oss om at vi ikke ville ha en kalkulator overalt vi går. Men nå har vi smarttelefoner med oss ​​overalt hvor vi går, med tilgang til hundrevis av kalkulator-apper.

Siden det er så mange alternativer, kan det være vanskelig å spikre den rette for dine behov. I dag skal vi slå sammen de beste gratis kalkulator-appene for Android.

1. Kalkulator (av Google)

Dette er din enkleste, sikreste innsats. Google tilbyr en barebones, men allikevel godt designet app som vil takle grunnleggende matteoppgaver, men ikke mye annet. Det beregnes i sanntid, slik at du ikke en gang trenger å strekke deg etter likeknappen .

Du kan få noen mer komplekse funksjoner ved å sveipe inn fra høyre side, men det er fremdeles et ganske begrenset sett. Den eneste andre viktige funksjonen er at du kan trykke på toppen av skjermen for å avsløre en trepunktsmeny som lar deg endre desimaler til brøk - og det er om det. Det er ingen historikk eller grafer.

Den er helt gratis og har ingen annonser. Så det får jobben gjort (med mindre du prøver å leve uten Google).

Last ned: Kalkulator av Google (gratis)

2. Kalkulator ++

Hvis Google-kalkulatoren er litt for enkel for deg, kan du prøve Kalkulator ++. Denne appen har både en enkel og en ingeniørmodus . Den støtter et bredt utvalg av funksjoner, en historie med alt du har beregnet, og det kan til og med lage grafer.

En fin liten funksjon er sveipbare knapper. Sveip oppover på en knapp for å aktivere alternativet på den øverste delen, og sveip ned for å aktivere alternativet på den nedre delen. Det kan også tilpasses, med flere forskjellige temalternativer tilgjengelig. Sammen med en widget for startskjermen inneholder den en flytende vindusmodus.

Denne appen inneholder annonser, men de vises bare på sidesider som Historikk, ikke hovedberegningssiden. Du kan fjerne dem for $ 4. Totalt sett oppnår det en fin balanse mellom enkelt og funksjonelt.

Last ned: Kalkulator ++ (gratis)

3. ClevCalc

ClevCalc er faktisk et knippe kalkulatorer alt i ett. Ikke bare har det grunnleggende som en valuta og enhetsomformer, men den har også alt fra en drivstoffkostnadskalkulator til en eggløsningskalkulator.

Du kan velge mellom flere forskjellige temaer alle inspirert av Material Design. Selv om appen har annonser, kan du fjerne dem via et kjøp i appen.

Last ned: ClevCalc (gratis)

4. Kalkulator (av TricolorCat)

Her er et valg som bare heter Kalkulator. Denne er best for folk som er veldig spesielle med tastaturet. 5 Beste Android-tastaturer for emojis, GIF-er og mer 5 beste Android-tastaturer for emojis, GIF-er og mer. Disse tastaturene gjør det superenkelt å legge til GIF-er, emojis og alle slags av andre godsaker til alt du skriver. Les mer, fordi den har tre forskjellige layoutstiler: Standard, Stilig og Ergonomisk .

Den har også massevis av forskjellige fargealternativer og muligheten til å legge til eller fjerne minneknappene. Annet enn det kan du endre hvordan desimaler vises (1, 5 eller 1, 5) og se historikken din ved å sveipe ned fra toppen. Det er superenkelt, men også mer tilpasningsdyktig enn de fleste grunnleggende kalkulator-apper.

Appen har en bannerannonse nederst, men du kan kjøpe Pro-versjonen for å fjerne den.

Last ned: Kalkulator (gratis)
Last ned: Kalkulator Pro ($ 1, 50)

5. CalcTastic Scientific Calculator

Denne appen er for alle som trenger flere vitenskapelige beregningsalternativer. Den har en grunnleggende kalkulator også, men det legges vekt på den vitenskapelige delen. Du kan jobbe med komplekse problemer i hjertet ditt, men det kan ikke tegne noe.

Det er også fint å tilpasse, med noen klassiske vitenskapelige kalkulator-temaer og et enkelt tema. Hvis du oppgraderer til Pro-versjonen for $ 1, får du syv flere temaer, polare formkompleksnummer, liggende støtte og en programmerer-kalkulator.

Last ned: Scientific Calculator (gratis)
Last ned: Scientific Calculator Pro ($ 1)

6. RealCalc vitenskapelig kalkulator

En annen god vitenskapelig kalkulator er den populære RealCalc. Den er designet for å ligne de tradisjonelle håndholdte vitenskapelige kalkulatorene du brukte på skolen.

RealCalc har all den vitenskapelige standardfunksjonen du trenger. Den støtter også historie, minner, konverteringer av enheter og konstanter. Binære, oktale og heksadesimale beregninger fungerer også bra.

Appen tilbyr to kalkulatortyper, tradisjonell og Reverse Polish Notation (RPN). Når du bruker den tradisjonelle typen, må du passe på at du legger parenteser rundt deler av ligningen for å bevare beregningsrekkefølgen. Det er annerledes enn de andre kalkulatorene som er oppført over - du kan ikke bare skrive inn ligningen slik den vises.

Du kan også velge mellom en rekke visningsstiler og formater for å tilpasse utseendet til appen.

Gratisversjonen tilbyr mange nyttige funksjoner som kan være nok for dine formål. Hvis du vil ha flere funksjoner, som brøk, grader / minutter / sekunder, tilpassbare konverteringer og konstanter, liggende modus og et 12-sifret skjerm, kan du kjøpe RealCalc Plus.

Last ned: RealCalc (gratis)
Last ned: RealCalc Plus ($ 3, 49)

7. CALCU

Denne appen har endelig et noe originalt navn (selv om det bare er en forkortet versjon av “kalkulator”). CALCU har både grunnleggende og vitenskapelige oppsett, en haug med glatte temaer, og til og med et alternativ for å justere skriften.

Den har raske små sveipende animasjoner, som å sveipe ned for å avsløre historien eller sveipe opp for å avsløre mer vitenskapelige knapper. Det er en bannerannonse øverst som du kan fjerne via et $ 2 kjøp i appen.

Last ned: CALCU (gratis)

8. En kalkulator

Én kalkulator har en elegant estetikk, inkludert jevne overganger og animasjoner med et flott fargeskjema. Den har også en matrise-kalkulator, en omformer og en grapher.

Dessverre koster andre temaer $ 1, 49 hver, men det er prisen du må betale for en ellers annonsefri kalkulator som dekker alle basene: grunnleggende, vitenskapelige og grafer. Det er så intuitivt og flytende at du vil elske det med en gang.

Last ned: Én kalkulator (gratis kjøp i appen tilgjengelig)

9. Desmos Graphing Calculator

For de som ønsker en dedikert grafisk kalkulator-app, er Desmos Graphing Calculator noe for deg. Det er ikke engang et grunnleggende kalkulatorgrensesnitt her — det handler om grafene. Appen gjør det enkelt å programmere og plotte flere funksjoner, og bruk deretter glidebryterne for å justere dem. Du kan til og med starte med noen av appens eksempeldiagrammer for litt hjelp.

Hvis du vil, kan du opprette en konto for å logge på og synkronisere grafene dine. Det beste av alt er at det ikke er annonser og ingen kjøp i appen.

Last ned: Desmos Graphing Calculator (gratis)

Hvilken er den beste kalkulatoren for Android?

Hver av disse appene har sine styrker og svakheter, så det er verdt å prøve ut noen få før du tar et oppgjør som fungerer best for deg. Hvis du også bruker en iOS-enhet, har vi dekket de beste kalkulatorappene for iPhone, iPad og Apple Watch.

Nå som du har byttet ut aksjekalkulator-appen, hvorfor ikke sjekke ut noen andre gode, alternative Android-apper. 8 aksjer Android-apper du bør bytte ut med disse alternativene. Android? Her er utmerkede erstatninger for meldinger, telefon, Gmail, kamera og mer. Les mer ?

Utforsk mer om: Android-apper, kalkulator, matematikk.