Disse Android-appene tar bilder av mennesker som prøver å låse opp telefonen din og mislykkes.  Fang telefonsnekkere og tyver rødhendt!

De 3 beste appene for å fange personen som prøvde å låse opp telefonen din

Annonse Selv om du har en skjermlås på telefonen, kan noen likevel prøve å komme inn på den. Hvis du er bekymret for at noen prøver å bryte seg inn i telefonen din, eller ønsker å ha fotobevis for tyveri, har vi appene for deg. Hver av disse Android-appene lar deg bruke enhetens frontvendte kamera for å ta et bilde av noen når de feil skriver inn passordkoden til telefonen din. La oss ta

Annonse

Selv om du har en skjermlås på telefonen, kan noen likevel prøve å komme inn på den. Hvis du er bekymret for at noen prøver å bryte seg inn i telefonen din, eller ønsker å ha fotobevis for tyveri, har vi appene for deg.

Hver av disse Android-appene lar deg bruke enhetens frontvendte kamera for å ta et bilde av noen når de feil skriver inn passordkoden til telefonen din. La oss ta en titt på hvordan de kan bidra til å fange snoopere i handlingen.

En merknad om låseskjermbilde tatt apper

Før du installerer en av disse appene for å fange opp snoopere, bør du kjenne til et par punkter som er felles for dem alle.

For det første kan de ikke overvåke forsøk på å låse opp enheten din med et fingeravtrykk. Android-systemet lar ikke apper se om en låsning av fingeravtrykk var vellykket eller ikke. Dermed fungerer disse appene bare for å hente feil PIN-koder, passord eller mønster . Vi har sammenlignet sikkerhetsalternativene dine for Android-låseskjerm Passord kontra PIN-kode vs. Fingeravtrykk: Den beste måten å låse Android-telefonen Passord kontra PIN-kode vs. Fingeravtrykk: Den beste måten å låse Android-telefonen på Du kan sikre deg Android-telefonens låseskjerm med passord, PIN-kode, fingeravtrykk og mer. Men hvilken låsmetode skal du bruke? Les mer hvis du ikke er sikker på hva du skal bruke.

Som en side, teller Android bare et opplåsningsforsøk som feil hvis brukeren skriver inn fire eller flere sifre / tegn / mønsterprikker. Dermed vil disse appene ignorere korte feil.

I tillegg krever disse appene at du angir dem som enhetsadministratorer. Dette er en spesiell Android-tillatelse som gir dem muligheten til å overvåke låseskjermforsøk. Når du aktiverer dette, vil Android vise en melding om at dette lar dem slette enheten etter for mange gale forsøk. Dette er imidlertid en generisk advarsel, og ingen av appene nedenfor vil noensinne slette enheten din.

Hver app ber deg om å angi den som en enhetsadministrator når du begynner å bruke den. Hvis du vil slå dette på egen hånd, kan du gå til Innstillinger> Sikkerhet og plassering> Avansert> Enhetsadministrator-apper og aktivere / deaktivere den valgte appen.

Til slutt må du fjerne tillatelsen til enhetsadministratoren fra en app før du kan avinstallere den. Besøk menyen som er nevnt ovenfor for å gjøre dette, eller se etter avinstalleringsmeldingen i hver app som vil gjøre det for deg. Hvis du prøver å avinstallere en enhetsadministrator-app ved hjelp av den vanlige metoden, fungerer den ikke.

1. Låseklokke

Lockwatch er en fan-favoritt-app i denne kategorien. Det er en enkel løsning som er enkel å bruke: bare aktiver det, så får du en e-post når noen prøver å bryte seg inn på telefonen din.

For å begynne å bruke Lockwatch, åpner du appen og aktiverer glidebryteren Send e-post . Appen ber deg om å angi den som en enhetsadministrator, som nevnt ovenfor. Forsikre deg om at du har en gjeldende e-postadresse i e-postene som skal sendes til feltet.

Trykk deretter Antall opplåsningsforsøk og velg mellom ett, to eller tre feil forsøk som kreves før e-posten sendes. Det er ikke en dårlig idé å sette dette til to, slik at du ikke får falske positive e-poster når du skriver inn ditt eget passord. Lockwatch vil imidlertid ikke sende en e-post hvis du oppgir riktig passord innen 10 sekunder etter feilen.

Når Lockwatch fanger noen, vil e-postmeldingen inneholde bildet det tok, GPS-plasseringen til telefonen din og et kart over området. Du kan forhåpentligvis bruke dette til å spore opp enheten Finn min Android: 4 måter å finne telefonen på Finn min Android: 4 måter å finne telefonen din Før du mister Android-enheten din, må du huske å laste ned minst en av disse appene. Les mer, eller bare vet hvem som prøver å kikke!

Lockwatch holder Premium-funksjonene på en annen fane. Hvis du betaler engangsavgiften på $ 4 for Premium, kan du få varsler hvis SIM-kortet endres eller noen slår av telefonen uten å låse den opp. Du vil også få tre bilder i stedet for ett, pluss et lydklipp, i e-posten.

Last ned: Lockwatch (gratis, premiumversjon tilgjengelig)

2. Tredje øye

Third Eye utfører en lignende funksjon som Lockwatch, men det leverer bildene av inntrengeren på telefonen din i stedet for via e-post. Etter å ha installert den, må du gi den enhetsadministratoren tillatelser slik at den kan fungere ordentlig.

Derfra finner du en enkel hovedmeny. Forsikre deg om at inntrengerdeteksjon er aktivert og at appen vil ta et bilde når noen prøver å bryte seg inn. Du kan stille inn antall låseforsøk fra en til fem. I motsetning til Lockwatch vil Third Eye ta et bilde, selv om du skriver inn riktig passord i løpet av noen få sekunder.

Denne appen gir også litt ekstra informasjon. Siste opplåsningstid gir deg beskjed når telefonen sist ble brukt, og opplåsingsloggen gir en tidslinje for når telefonen låste opp. Sveip til kategorien Fotologg for å se bilder av mennesker som forsøkte å bryte seg inn.

Utvid trepunkts- menyknappen og velg Innstillinger for å finjustere noen få alternativer. Du kan endre hvor den lagrer bildene og blokkere dem fra å vises i galleriet ditt. Innstillingene lar deg også skifte varsler fra Third Eye. Som standard forteller den deg når telefonen sist ble låst opp hver gang du åpner den, noe som kan bli irriterende.

Mens Lockwatch ikke har noen annonser, er Third Eye lastet med dem. Du må ofte stille opp med fullskjermannonser, noe som skader opplevelsen.

Hvis du ikke liker å få inntrengerbilder via e-post og heller vil ha dem på enheten din, er Third Eye et anstendig alternativ. Den passer for folk som vil fange venner som snuser seg, men å ha bilder på telefonen vil ikke hjelpe deg med å fange en tyv som tar telefonen. Lockwatch gir deg også mer informasjon.

Last ned: Third Eye (gratis)

3. CrookCatcher

Et annet solid valg, CrookCatcher bruker et attraktivt mørkt tema med grønne aksenter. Det guidede oppsettet leder deg gjennom å sette appen som en enhetsadministrator og gi de nødvendige tillatelsene.

Når du er igjennom det, finner du et enkelt grensesnitt med tre kategorier. Hjem- fanen lar deg deaktivere tjenesten og lese litt mer om den. Til høyre ser du kategorien Bilder som samler bilder av inntrengere. Hvert bilde kommer med et kart med enhetens plassering; trykk på lokasjonssymbolet for å se nøyaktige koordinater og en estimert adresse.

Bruk Innstillinger- fanen til venstre for å justere alternativene. Du kan angi grensen for forsøk hvor som helst fra en til fem. I motsetning til Lockwatch vil CrookCatcher aktiveres, selv om du skriver inn riktig passord noen sekunder etter en feil. Under dette kan du veksle e-post- og enhetsvarsler, endre alternativer for fotografering og plassering og vise en varsel når CrookCatcher tar et bilde.

Den siste funksjonen, og flere alternativer, krever CrookCatcher Premium. Det er en engangsavgift på $ 3 som kan oppdage SIM-endringer, endre emnet for varsel-e-posten og mer. Det fjerner også annonsene i appen, som er ganske irriterende. I likhet med Third Eye er annonser på fullskjerm vanlige når du arbeider i denne appen.

Totalt sett er CrookCatcher et anstendig gratis alternativ som er mye bedre hvis du oppgraderer. Alternativet å ha både e-post og enhetsvarsler er fint, og det gir mer info enn Third Eye.

Last ned: CrookCatcher (gratis, premiumversjon tilgjengelig)

Å fange snoopere med telefoner gjort enkelt

Vi har sett på tre apper som hver lar deg ta et bilde når noen oppgir feil passord. De har litt forskjellige funksjoner og bruker saker.

Lockwatch er et flott gratis alternativ som ikke har noen irriterende annonser. Third Eye vil ikke gjøre mye når det gjelder tyveri, men vil fange nysgjerrige venner. Og CrookCatcher lar deg se bildene både i appen og via e-post, noe som gjør det til et godt valg rundt. Uansett hva du velger, er det bare noen få dollar å oppgradere til premiumversjonen, noe som er verdt prisen hvis det hjelper deg å gjenopprette en stjålet telefon.

For mer sikkerhet, sjekk ut de beste Android-tyverialppene De 7 beste Android-tyverisikringsappene for å beskytte enheten De 7 beste Android-tyverisikringsappene for å beskytte enheten din Hvis Android-telefonen din blir stjålet, trenger du en måte å få det tilbake. Her er de beste appene mot tyveri mot Android. Les mer .

Utforsk mer om: Android-apper, GPS, smarttelefonsikkerhet.